Confidenţialitate

Open Air Blues Festival Brezoi 2019 – „Woodstock-ul României”

Din 18 până pe 21 iulie, Parcul Central din Brezoi devine sanctuarul unui stil de muzică nepieritor. Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea revine în 2019 cu editia a 3-a ce promite a fi cea mai spectaculoasa de pana acum.

Open Air Blues Festival Brezoi este mai mult decat o serie de concerte. E o vacanţă în inima munţilor Vâlcii, pe Valea Lotrului, unde natura şi sunetele se contopesc într-o măreaţă armonie. Trebuie doar să stăm relaxaţi, să ascultăm şi să ne încărcăm cu energia tămăduitoare a muzicii.

Evenimentul – supra-numit „Woodstock-ul României” – are loc în mijloc de vară, în aer liber, timp de 4 zile şi 4 nopţi, în acorduri de chitare, bass şi tobe, în ritm de blues şi jazz, cu bere, corturi şi rulote.

Și pentru ca experiența să fie una completă, Primăria orașului Brezoi pune la dispoziție o zonă de campare pentru corturi și rulote. Copiii sub 12 ani beneficiază de acces gratuit dacă sunt însoțiți de un adult cu bilet valabil.

Unii fani ai festivalului au sugerat ca pe perioada festivalului de blues, Brezoi să se numească „Blueszoi”.

În această vară, festivalul oferă peste 30 din cele mai bune performance-uri de blues, blues-rock, jazz, fusion și funk, precum și 4 workshopuri susținute de invitați internaționali, 3 ateliere-dialog și peste 20 de jam sessionuri care vor contribui din plin la atmosfera festivalului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.