Confidenţialitate

#OneLoveManchester, video live online

De la ora 21:00, ora României, a început One Love Manchester, un concert caritabil în cadrul căruia vor urca pe scenă Ariana Grande, Justin Bieber, The Black Eyed Peas, Coldplay, Miley Cyrus, Niall Horan, Little Mix, Katy Perry, Take That, Usher, Pharrell Williams, Robbie Williams și Parrs Wood High School, trupa unei școli aflate în Manchester.

Spectacolul a fost iniţiat de cântăreaţa americană Ariana Grande în memoria celor 22 de victime ale atacului comis, la 22 mai, pe Manchester Arena, la finalul unui spectacol al său, şi în semn de solidaritate cu cei care au supravieţuit tragedie.

Biletele pentru concertul caritabil au fost vândute în doar şase minute. Preţul unui tichet a fost de 40 de lire sterline.

Într-o solidaritate absolută, marile posturi de radio din Marea Britanie vor transmite în direct evenimentul, a cărui organizare a fost pusă sub semnul întrebării după atacurile comise, seara trecute la Londra, soldate cu 7 morţi şi aproape 50 de răniţi.

Posturi de radio din zeci de țări au confirmat deja că vor transmite în direct One Love Manchester alături de platformele Twitter, Facebook și YouTube.

Puteți urmări concertul One Love Manchester video live aici:

https://youtu.be/w9yak899MUs