Confidenţialitate

Omul și playlist-ul: Sorin Mîndruțescu – AUDIO

Imaginea generală a CEO-ului nu e, în general, asociată cu muzica rock, cu atât mai puțin cu trupe un pic mai dure ca AC/DC ale căror piese poartă nume ca ”Hell’s Bells” sau ”Heatseeker”.

Și totuși acesta este cazul managerului Oracle România, Sorin Mîndruțescu care ni se alătură într-o călătorie muzicală.

Preocuparea lui Sorin Mîndruțescu pentru chitari vine din adolescență. De altfel, pentru o vreme a și făcut parte dintr-o trupă. Gusturile i-au fost influențate major în anii 70 de puținul contact cu occidentul la care aveau acces românii în vremea acea – Radio Europa liberă, excursii prin țările fostului lagăr socialist.

Poate ca un fel de compensație pentru acei ani grei, a devenit organizator de evenimente, între care și concerte rock. Cel mai mare dintre ele este Festivalul de Film și Istorii de la Râșnov – Davosul românesc cum a fost uneori numit – o adunare anuala a elitei oneste românești care a devenit între timp o tradiție.

Sorin promite acum șă îl aducă pe Sting la Rășnov și admite că va fi probabil dificil. Dar asta nu îi afectează entuziasmul.

Ascultă un playlist personal și eclectic sub forma unei cronologii sentimentale. O listă de piese, puse în context și ascultate sub semnul unei inerente dorințe de libertate exercitată în fiecare moment.

Omul și playlist-ul Sorin Mîndruțescu, într-o conversație cu Teodor Tiță:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.