Omara Portuondo cântă în România, la Sala Palatului, în cadrul turneului mondial ”85 Tour”

Omara Portuondo, cunoscuta voce a faimoasei orchestre BUENA VISTA SOCIAL CLUB, revine în luna aprilie în România  în cadrul turneului mondial aniversar ”85 Tour”.  Salsa, mambo, rumba şi cha cha cha sunt numai câteva dintre ritmurile cubaneze prin care vom fi purtaţi pe 25 aprilie, la Sala Palatului, începând cu ora 20:00.

Împărțind scena alături de invitați surpriză dar și de membrii trupei sale, Omara Portuondo va transforma seara de 25 aprilie, într-o adevărată fiesta muzicală, o amintire unică ce va fi purtată în inimile spectatorilor pentru tot restul vieții.

Omara Portuondo cântă fără încetare de la vârsta de 15 ani, o cântăreață legendară a cărei voce reflectă o viață lungă, plină de creativitate, pasiune și talent înnăscut pentru muzică. Se află pe scenă de 70 de ani, iar în timp ce revoluții și războaie au cutremurat globul, Omara Portuondo a continuat să cucerească lumea cu vocea sa caldă și cu charm-ul de neegalat.
Este cel mai bine vândut artist din Cuba și ambasador artistic al tării sale.

Pe 5 noiembrie 2009, în cadrul celei de-a 10-a ediții a Latin GRAMMY Awards, Omara Portuondo a primit Premiul Grammy la categoria Best Contemporary Tropical Album pentru albumul „Gracias”. De-a lungul carierei, Omara Portuondo a fost nominalizată de 4 ori la Premiile Latin GRAMMY.

Omara Portuondo a primit distincția “Prémio Música Brasileira” în cadrul Galei „Brazilian Music Awards” din 2008; de asemenea, este deținătoarea unui Billboard Latin Music Award (la Gala din 2005).

Turneul mondial „85 Tour” a demarat în 2016 și a avut concerte sold-out în America de Nord, America Latină și în Europa. La cei 86 de ani, activitatea artistică a Omarei Portuondo se află într-o permanentă ascensiune, bucurându-se de fiecare dată de concertele sold-out, de aprecierile și de ovațiile îndelungi ale spectatorilor. Fiul său, Ariel, o însotește peste tot în lume în calitate de producător.

Biletele pentru concertul  Omara Portuondo de la Sala Palatului au prețuri cuprinse între 65 lei – 300 lei și pot fi cumpărate de la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, magazinele Diverta, agențiile TUI Travel Center și Eurolines sau online de pe www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro și www.eventim.ro.