Oltchim va juca in semifinale cu Gyor la Valcea sau la Sala Polivalenta

Noua sala din Craiova nu are aviz din partea Federatiei Europene de Handbal

Sunt sanse mici ca semifinala Ligii Campionilor la handbal feminin dintre Oltchim Ramnicu Valcea si ETO Gyor sa se joace la Romexpo, in Bucuresti, anunta presedintele clubului, Petre Berbecaru.

El spune ca exact in acea perioada pavilionul expozitional va gazdui un concert astfel ca variantele cele mai plauzibile sunt ‘Sala Traian’ din Ramnicu Valcea sau Polivalenta din Bucuresti. S-a luat in discutie initial si noua sala din Craiova, insa presedintele Federatiei, Cristian Gatu anunta ca aceasta nu are avizul forului european, fiindca nu are peluze. Aceiasi structura este si la Valcea, care are insa o dispensa pentru sezonul in curs. Locatia trebuie sa fie anuntata forului continental pana la sfarsitul saptamanii si Gatu sustine ca handbalistele vor fi puse sa aleaga intre sala proprie si Capitala.

Oltchim va juca pe teren propriu prima mansa a semifinalei cu ETO Gyor pe 6 sau 7 aprilie, returul o saptamana mai tarziu.

Daca vor ajunge in finala, ultimul act va fi gazduit cu siguranta la Romexpo, promite presedintele FRH, fiind singura locatie acoperita ce poate gazdui peste 14.000 de suporteri.