Confidenţialitate

Oficial UE, despre vaccinul AstraZeneca: Credem că va fi eficient și împotriva noilor mutații ale SARS-CoV-2 | AUDIO

O data cu autorizarea serului produs de Astra Zeneca, vom avea 3 vaccinuri împotriva Covid, boala descoperită acum un an. Chiar dacă aceste vaccinuri mai pot fi îmbunătățite, împreuna ne vor ajuta să invingem pandemia, au spus oficialii Agenției Europene a Medicamentului. Bruno Sepodes, vicepreședintele comisiei care a evaluat vaccinul :

”Înca nu avem destule  date despre cât de mult ține protecția oferită de acest vaccin și dacă el reduce transmiterea virusului de la o persoană la alta. Credem că el va fi eficient și împotriva noilor mutații ale Sars Cov 2. E nevoie de date suplimentare și monitorizare în cazul administrării la copii, gravide, femei care alăptează și pacienților cu imunodeficiență. Ne așteptăm ca vaccinul să ii protejeze și pe ei. Femeile însărcinate pot face  vaccinul , de la caz la caz, la recomandarea medicilor.  După evaluarea tuturor datelor disponibile, am decis ca beneficiile acestui vaccin sunt mai multe decât potențtialele riscuri  așa că în unanimitate am recomandat punerea pe piațăa a vaccinului Astra Zeneca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

face  vaccinul , de la caz la caz, la recomandarea medicilor.  Dupa evaluarea tuturor datelor disponibile, am decis ca beneficiile acestui vaccin sunt mai multe decit potentialele riscuri  asa ca in unanimitate am recomandat punerea pe piata a vaccinului Astra Zeneca.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.