Confidenţialitate

Oferte speciale pentru minivacanța de 1 decembrie (AUDIO)

În județul Sibiu, în stațiunile montane din Gorj, precum și pe Valea Prahovei sau în Brașov, turiștii sunt așteptați cu produse tradiționale și cine festive. În plus, în unele zone se va putea schia.

paravion-peisaj-de-vis-la-munte-iarna

Astfel, în județul Sibiu, hotelierii din zona montană – Păltiniș și Bâlea Lac – încearcă să-i atragă pe turiști cu promisiunea unei vacanțe pe pârtie, în vreme ce pensiunile și cabanele din Mărginimea Sibiului pun accentul pe preparatele tradiționale.

Cei care aleg orașul Sibiu pentru aceste zile pot vizita Târgul de Crăciun din Piaţa Mare, aflat sub o cupolă de beculeţe.

La Bâlea Lac, imediat după minivacanţa de 1 Decembrie, vor începe lucrările la Hotelul de Gheaţă. Construcţia din acest an va avea tema “Europa”. Astfel, hotelul va avea 14 camere, fiecare denumită după capitala unei țări europene.

 

Pe Valea Prahovei, hotelierii au majorat prețurile pentru minivacanța de 1 decembrie. La preţuri care pornesc de la 80 de lei şi ajung la peste 200 de euro, turiştii primesc cazare, masă festivă în seara de 30 noiembrie, vin fiert sau acces la zona “de răsfăţ” a unităţilor de cazare. În Predeal şi Poiana Braşov, oaspeții sunt aşteptaţi cu petreceri şi drumeţii. Nu va lipsi masa festivă de Sfântul Andrei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

735x200 paravion