Oana Pellea & ”NAUM” – la Teatrul Metropolis, în seara de 1 Mai : ”E chiar un drum inițiatic înspre a te întâlni cu sine”

Spectacolul ”N(aum)” este un drum inițiatic spre universul plin de candoare al lui Gellu Naum. Distribuția: Cristina Casian & Oana Pellea.

”N(aum)” este, de fapt, rezultatul atelierelor de creație teatrală conduse de Oana Pellea. În seara de 1 Mai 2015, la ora 19.00, spectacolul se joacă la Teatrul Metropolis din București.

La 12 mai, va deschide Festivalul de Teatru de la Caracal iar în 23 mai va fi jucat în cadrul Festivalului Comediei din București, FESTCo. De asemenea, în 19 iunie, va participa la Festivalului International de Teatru de la Sibiu.

”N(aum)” a avut o primă reprezenție internațională la Palais des Beaux-Arts Bruxelles în cadrul Galelor Teatrului Românesc, fiind invitat şi la Milano (iunie), Stockholm (august), Londra (octombrie) şi New York (septembrie).

”N(aum)” este un proiect UNTEATRU, în parteneriat cu Teatrul Metropolis și sprijinul Fundației Gellu Naum.

”E mai mult decât un spectacol pentru mine. Am bucuria de a juca cu un regizor pe care acum l-am descoperit și care îmi place foarte tare, Mariana Cămărășan, pentru că lucrez cu un tânăr talent, Cristina Casian, în care cred foarte tare. Este un privilegiu extraordinar de a încerca, de a intra în fabulosul univers al lui Gellu Naum” – declară Oana Pellea într-un interviu acordat Europa FM.

Cât despre experiențele trăite pe scenă odată cu montarea și prezentarea pe scenă a spectacolului…”E chiar un drum inițiatic în a te întâlni cu sine. E un scenariu pe care l-am făcut împreună (…) Am avut sentimentul că am fost ÎNGĂDUIȚI de domnul Gellu Naum. De fapt, acest scenariu este o declarație de dragoste pentru Gellu Naum”, mai spune Oana Pellea.

Interviul acordat de Oana Pellea poate fi ascultat în rubrica ”Sus cortina!”, rubrică difuzată de luni până vineri, de la ora 17.15, la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS