Confidenţialitate

Oana Pellea: “Mama m-a dat afară din casă”

Oana Pellea, invitată la emisiunea La Radio cu Andreea Esca, a împărtăşit ascultătorilor Europa FM lecţia de viaţă pe care i-a dat-o mama ei la vârsta de 15 ani.

În perioada adolescenţei, actriţa avea o atitudine rebelă faţă de părinţii ei, îşi dorea să fie independentă, să aibă libertate şi să nu dea socoteală nimănui despre viaţa ei. Astfel, mama ei s-a gândit să-i ofere exact ceea ce îşi dorea: libertate.

“I-am spus că eu vreau să fiu independentă, dar asta se întâmpla pe la 15 ani. […] Eu am zis că vreau să fiu independentă şi să am viaţa mea. Am pus şi problemă că ar fi mult mai bine să mă mut. […] De la 14 ani a început totul să clocotească.” a explicat Oana Pellea.

“M-a luat de haină, m-a dat afară şi a trântit uşa. M-am trezit în curte la noi, faţă în faţă cu o lume pe care nu o cunosc, tot ce ştiam era în spatele meu. A fost un şoc incredibil şi m-a bufnit plânsul. Din spatele uşii se auzea <<Pleacă, pleacă, Oana>>.”, şi-a amintit amuzată Oana Pellea.

Abia după 10 ani de la această întâmplare a înţeles-o pe mama ei şi i-a mulţumit pentru lecţia de viaţă pe care i-a oferit-o la vârsta adolescenţei.

Interviul complet La Radio cu Andreea Esca şi Oana Pellea, aici.