Oana Pellea, la Europa FM: ”Poate aflu și eu, în sfârșit, cine sunt. Sunt un om cinstit: nu știu cine este Oana Pellea”

Actrița Oana Pellea a sustinut, joi, 30 noiembrie, o conferință despre autocunoaștere la Centrul Cultural București – ARCUB. Evenimentul poartă numele ‘Trialoguri la ARCUB’. De asemenea, alături de Cristina Casian, Oana Pellea va juca în noul spectacol ‘N(aum)’, după texte de Gellu Naum, la Teatrul Metropolis.

Joi, 30 octombrie, de la ora 20.00, a reinceput seria discuțiilor culturale de la ARCUB (Centrul Cultural București).

În prima ediție din această toamnă, la Ceainăria ARCUB a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România: Oana Pellea.

Actrița si-a deschis sufletul și le-a vorbit celor prezenți despre o temă pe care pe toți ne pune pe gânduri: curiozitatea de a afla cine sunt.

Într-un interviu acordat Europa FM, Oana Pellea ne-a spus despre răspunsurile pe care le are la această complicată întrebare: CINE SUNT? – AUDIO.

De menționat că, de două ori pe lună, are loc evenimentul ‘Trialoguri la ARCUB’. Personalități ale vieții culturale și nu numai se întâlnesc cu publicul la Ceainăria Centrului Cultural București. Numele ‘trialoguri’ a fost inspirat – spun reprezntanții ARCUB – de faptul că exista trei parteneri de discutii: invitatul special, moderatorul si publicul.

Alături de Cristina Casian, Oana Pellea va juca în noul spectacol ‘N(aum)’, după texte de Gellu Naum, la Teatrul Metropolis.

Cinci reprezentații sunt programate în luna noiembrie ( primele, pe 6 și 7 noiembrie, de la ora 19.00).

‘Acest scenariu este o declarație de dragoste pentru Gellu Naum’, a declarat Oana Pellea în interviul acordat Europa FM – AUDIO.

_______________________________________________________

Oana Pellea despre conferința ‘Curiozitatea de a afla cine sunt’ – joi, 30 noiembrie, la ARCUB

‘Tema aceasta – CINE SUNT – este o enigmă și pentru mine. E un prilej …poate aflu și eu, în sfârșit, cine sunt. Pentru că sunt în căutarea mea, nu am ajuns la finalul descoperirii. Sunt un om cinstit și nupot spune DA, ȘTIU CINE E OANA PELLEA. Încă nu știu. Am aceptat cu mare drag (participarea la conferință -n.r.), pentru că e vorba de public și eu îmi respect publicul, și îl iubesc, îi sunt datoare.’

_______________________________________________________

Oana Pellea, despre spectacolul ‘N(aum)’:

‘ Este un drum inițiatic în a te întâlni cu sine. Am avut acest sentiment că am fost îngăduiți de Gellu Naum, așa cu umilele noastre puteri. De fapt, acest scenariu este o declarație de dragoste pentru Gellu Naum’.

‘E mai mult decât un spectacol pentru mine. Am chiar bucuria de a juca cu un regizor pe care acum l-am descoperit și care îmi place foarte tare, Mariana Cămărășan, pentru că lucrez cu un tânăr talent, Cristina Casian, în care cred foarte tare…nemaivorbind despre privilegiul extraordinar de a încerca, de a intra în fabulosul univers al lui Gellu Naum’.