Confidenţialitate

Oana Manea, Cristina Vărzaru și Mika Brădeanu, de la CSM București – un succes muncit mulţi ani- VIDEO

Oana Manea, Cristina Vărzaru și Aurelia „Mika” Brădeanu, componente ale echipei CSM Bucureşti, care a câștigat Liga Campionilor, după ce a învins-o pe Gyor ETO KC, au fost invitate azi La Radio cu Andreea Esca.

Cele trei jucătoare au povestit emoționate, la Europa FM, că nici acum nu le vine să creadă că au adus trofeul acasă.

„Parcă nu realizez, e o bucurie imensă, sunt niște trăiri foarte intense, mai ales pe teren”, a spus Oana Manea.

Fetele nu se pot însă gândi deocamdată la odihnă, chiar dacă efortul din ultima perioadă a fost unul extrem de intens – mai au meciuri de jucat. „Eu sunt foarte obosită, dar mergem în continuare la antrenamente.

Încă mai avem 3 meciuri de disputat în Cupa României. Mai avem 2 săptămâni și abia după aceea intrăm în vacanță”, a spus Cristina Vărzaru.

Cele trei jucătoare au povestit, la Europa FM, cum au ajuns să joace handbal.

„Eu vin din Corabia, un oraș micuț, iar părinții mei m-au trimis împreună cu surorile mele la handbal, pentru că au considerat că sportul înseamnă sănătate pentru copiii lor. Eu sunt însă singura care a continuat în domeniul ăsta”, a spus Cristina Vărzaru.

În schimb, Oana Manea povestește că ea a început să joace handbal dintr-o întâmplare amuzantă. „Eu mă trag dintr-o familie de sportivi, dar am ajuns la handbal dintr-o poveste comică. Eram în clasa a IV-a, băteam un băiat, pentru că eram și eu un …big băiat iar profesoara de sport m-a văzut și m-a întrebat dacă n-aș vrea să fac handbal și am spus da. La primul antrenament m-a alergat de eram mai roșie decât treningul de pe mine!”, a povestit Oana Manea.

Aurelia „Mika” Brădeanu a început să joace handbal în Slatina, când a venit un antrenor și a întrebat în școala ei cine vrea să facă acest sport.

„M-am dus la antrenament și mi-a plăcut foarte mult. Numai că antrenorul ne împărțise pe grupe de vârstă și avea o grupă de fete născute în `78 și una în`79 și numai pe cele mai mari le băga în seamă, așa că am mințit și am zis că sunt născută în `78, ca să mă pună să joc și eu. Voiam și eu să fac antrenament iar pe noi astea mai mici ne punea mai mult să facem exerciții pe margine!”, a povestit, râzând, Aurelia „Mika” Brădeanu.

Cât privește băieții, în adolescență, fetele au povestit că nu prea au avut timp pentru relații, doar de antrenamente, totuși se mai furișau, din când în când, la câte o întâlnire. Mica a povestit cum l-a cunoscut pe soțul ei, care de altfel a fost chiar primul ei prieten.

„Ne-am cunoscut întâmplător. Stăteam înt-un cămin iar colegele mele s-au dus într-o seară la discotecă, eu fată cuminte … am rămas la cămin, dar a doua zi o gașcă de băieți a venit la cămin la fetele care fuseseră la discotecă. Și el era în gașca asta. Nici nu îmi mai aduc aminte exact cum s-a întâmplat pentru că atunci când vorbea cu mine eram atât de emoționată! L-am cunoscut la 16 ani”, a povestit, amuzată, Brădeanu.