Oameni de milioane: Vlad Ionescu

Vlad Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV, cu o carieră bogată care include colaborări cu mai multe posturi de televiziune, printre care Tele7abc, Prima TV și Antena 1, dar care a ales de câțiva ani să treacă în spatele camerelor și să intre în rolul de formator al viitorilor profesioniști din televiziune. Așa a început, în urmă cu zece ani, să construiască Școala de Televiziune ”Tudor Vornicu” și, mai recent, Școala de Televiziune Junior.

Anul acesta, în premieră la Europa FM, în emisiunea O Dimineață de milioane, Vlad Ionescu dezvăluie că se pregătește să revină în televiziune cu propriul proiect care ar urma să fie lansat în următoarele luni sub forma reinventării unui post TV deja existent în pachetele oferite de principalii distribuitori de semnal prin cablu.

Vald Ionescu este omul de milioane din această săptămână, primind acest titlu pentru modul în care a știut să se reinventeze și mai ales pentru cum a ales să-i ajute pe pasionații de televiziune să prindă aripi și să se perfecționeze pentru a fi mai buni, prin intermediul școlii în care își investește toate resursele de mai bine de zece ani.