Confidenţialitate

Oameni de milioane: Răzvan Pascu, expertul în marketing, pasionat de călătorii- VIDEO

Omul de milioane al acestei săptămâni a ales să-și urmeze pasiunea, renunțând la un job într-o multinațională pentru a călători prin lume. Pasiunea lui s-a transformat treptat într-o afacere iar de la blogul său – răzvanpascu.ro,  azi a ajuns să aibă propria agenție de PR specializată în turism, să ofere consultanță firmelor din domeniu, dar și să pornească în excursii organizate în zone la care mulți doar visează.

Răzvan Pascu a fondat  Asociația Travel Focus, un ONG care promovează  în special regiunile turistice din România, gastronomia, meșteșugurile, tinerii și tradițiile. A construit Travel Communication, o agenție de PR & Marketing & Evenimente, iar în luna septembrie FlightClaimEU.com, unul dintre principalii jucători din Europa în asistarea pasagerilor cu zboruri întârziate, anulări sau overbooking, a anunțat intrarea în acționariatul său a consultantului în turism Răzvan Pascu.

Proiectele sale sunt însă mult mai numeroase, dar cumva Răzvan Pascu a găsit o cale să combine cele două săptămâni de călătorii lunar, cu viața de familie și afacerile în care este implicat. Între toate, nu uită să continue să-și împărtășească experiențele sale în rețelele sociale și pe blogul răzvanpascu.ro.

Răzvan Pascu este omul de milioane cu care a stat de vorbă Toader Păun și care își spune povestea, în această săptămână, la Europa FM: