Oameni de Milioane: Raw chef Ligia Pop, câștigătoarea YouTube Next Chef și autoarea ghidului detoxifierii în 15 zile – VIDEO

Ligia Pop este o consultantă în nutriție raw și un raw chef care și-a câștigat un renume atât în România, cât și peste hotare. Este autoarea a șapte cărți de specialitate. Printre ele și ”Reţete vegane fără foc”, pentru care a câștigat, în 2014, cel mai prestigious premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“);

Ligia Pop este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială „YouTube Next Chef“. Pe lângă numeroasele sale activități, Ligia Pop organizează anual, în toată țara, conferințe și expoziții care se axează pe educația pentru un stil de viață mai bun, mai echilibrat.

Cu ocazia Bookfest, Ligia Pop a lansat la Editura Litera ”Un ghid al detoxifierii în 15 zile”. Cartea reprezintă, după cum î un ghid de detoxifiere cu ajutorul lichidelor, evitând înfometarea. Pot fi urmate doar câteva zile de curățare sau întreaga cură de 15 zile, după cum explică Ligia Pop , la Europa FM.

Pentru implicarea ei în promovarea unui stil de viață sănătos și pentru răbadarea și talentul le care o arată atunci când modelează comportamentul alimentar, Ligia Pop este omul de milioane al acestei săptămâni, la Europa FM.