Confidenţialitate

Oameni de milioane: Moise Guran – VIDEO

Primul om de milioane cu care vă întâlniți în acest an la Europa FM este chiar realizatorul emisiunii ”România în Direct” de la Europa FM. Jurnalistul Moise Guran vorbește despre cum vede evoluția jurnalismului, pasiunile sale care nu implică microfonul și împărtășește planurile pentru 2017.

De 7 ani în echipa Europa FM, Moise Guran mărturisește că s-a îndrăgostit de radio din momentul în care a intrat în echipă.

”Nu m-am îndrăgostit de radio, m-am însurat cu el. Fără să-mi dau seama. Am acceptat provocarea lansată de Europa FM pentru că eu întotdeauna accept provocările. Face parte din gena mea. Apoi mi-am dat seama că România în Direct este o binecuvântare şi o ocazie exclusivă pe care TV-ul nu ţi-o oferă – să vorbeşti zilnic cu ascultătorii, să primeşti feed-backul lor, este un lucru pe care îl am doar eu, jurnalistul Moise Guran. Şi asta pentru că România în Direct este o emisiune unică pe piaţa românească.

Nu este creaţia mea, este singura emisiune din câte am facut pe care am preluat-o, nu am inventat-o eu şi este mai puternică si decât mine şi decât cei care au realizat-o înaintea mea. România în Direct este Europa FM, pentru că la această emisiune vorbesc ascultătorii noştri. Fără să-mi dau seama, am devenit dependent de România în Direct şi dacă o zi nu fac această emisiune simt că îmi lipseşte ceva”.