Confidenţialitate

Oameni de milioane: Mirela Retegan, Antrenorul Părinților și creatoarea fenomenului Zurli

Mirela Retegan sărbătorește săptămâna aceasta 15 ani de când a creat un adevărat fenomen pentru familiile din România: Zurli.

Totul a pornit ca un proiect educativ din dragoste pentru fiica ei, care a adus de-a lungul timpului relația dintre părinți și copii la un alt nivel.

Lumea Zurli este despre valorile necesare creșterii unui copil cu dragoste, înțelegere și multă joacă. Zurli a devenitîn timp un brand de familie apreciatși premiat în România, un brand care a doborât record după record în materie de entertainment și educație prin joc și joacă.

Zurli înseamnă peste 100 de cântece originalescrise de Mirela Retegan, 17 personaje create de fondatoarea Zurli, 20 de producții care au făcut înconjurului României și Europei, adunând sute de mii de spectatori în săli, un record mondial atins în 2018 cu cel mai mare număr de părinți și copii care se joacă în același timp pe un cântec.

La 15 ani de Zurli, Mirela Retegan este omul de milioane al săptămânii, la Europa FM, și spune povestea din spatele poveștilor Zurli într-o discuție cu Toader Păun: