Confidenţialitate

Oameni de milioane: Gina Neacșu, creatoarea grupului Fabrica de Daruri | VIDEO

De Ziua Națională a României a început Săptămâna Generozității. Dacă până acum era doar o zi dedicată mișcării globale a generozității, Giving Tuesday a devenit anul acesta  Săptămâna Generozității și are loc până pe 8 decembrie.

În această perioadă, românii sunt invitați să fie solidari și să contribuie cu un gest oricât de mic la schimbarea unei povești, a stării de spirit sau chiar a vieții cuiva.

Omul de milioane al acestei săptămâni a ajuns să aibă o revelație: dacă ține faptele bune secrete, ele nu sunt cu nimic mai puțin valoroase, dar dacă le împărtășește și altora, ele inspiră și pot genera adevărate minuni pentru alții. Pentru că împreună suntem mai puternici și putem realiza mult mai multe! A pornit un grup de Facebook, denumit ”Fabrica de Daruri 🎁”, care a crescut în ultimele două luni la peste 5000 de oameni care împărtășesc fapte bune și care lucrează împreună pentru a-i ajuta și pe alții. Așa au ajuns acum nu doar să împartă daruri, alimente și electrocasnice celor în nevoie, ci ridică chiar o casă.

Gina Neacșu, creatoarea grupului Fabrica de Daruri, povestește cât de simplu este să fim generoși și cum faptele bine inspiră și pe alții: