Oameni de milioane: Daniel Drăgan ajută profesioniștii să învețe

De cinci ani la BusinessMark, Daniel Drăgan, managing partner, împreună cu o echipă pasionată a construit o serie de evenimente B2B care aduc informații utile profesioniștilor din numeroase domenii.

„Ne propunem să venim în întâmpinarea mediului de afaceri cu proiecte construite pentru a contribui în mod real la dezvoltarea companiilor din diferite industrii și arii profesionale.

La nivel de abordare, considerăm că este important ca evenimentele business să țină cont de realitatea pieței, să fie ancorate în problemele pe care fiecare industrie le întâmpină, să aibă la bază un conținut puternic la nivel de tematică, să implice toți jucătorii importanți dintr-un anumit sector pentru o perspectivă globală și corectă, să angreneze persoane relevante din segmentul vizat”, explică Daniel Drăgan.

La Europa FM, am căutat să aflăm ce înseamnă o afacere gândită pentru afaceri, la ce se pot aștepta cei care iau parte la conferințe specifice domeniului în care activează și care sunt planurile BusinessMark, după cinci ani de activitate intensă.