Oameni de milioane: Constantin Chiriac, creatorul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu

Constantin Chiriac, creatorul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, este omul de milioane al acestei săptămâni, la Europa FM.

Cea de a XXVI-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu se va desfășura între 14 și 23 iunie și are ca temă ”ARTA DE A DĂRUI”. Această amplă sărbătoare a artelor spectacolului propune, în cele zece zile, 540 de evenimente, în 75 de spații de joc, la care vor participa 3300 de artiști și invitați din 73 de țări.
Programul de spectacole FITS 2019 va putea fi consultat pe www.sibfest.ro, iar biletele din primul set sunt deja disponibile online.

Constantin Chiriac, creatorul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, a reușit să pornească în 1993 un adevărat fenomen care a pus România pe harta culturală a lumii.

Despre cum a pornit ideea și cum a crescut de la an la an, cu cât timp înainte se pregătește o ediție FITS și dacă festivalul s-ar putea muta de la Sibiu, într-un interviu cu actorul Constantin Chiriac, realizat de Toader Păun, la Europa FM:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS