Confidenţialitate

Oameni de milioane: Campionul mondial Andrei Stoica, Mister KO – VIDEO

La începutul acestui an, Andrei Stoica a câștigat meciul cu sportivul moldovean Pavel Voronin, în Franța, în cadrul galei “La nuit des Gladiateurs”.

“A fost primul meci din an și a contat enorm pentru mine sa fie o victorie. Sper ca succesul cu care am debutat în acest an să mă urmeze până la final. Am deja programate încă trei meciuri pentru lunile următoare. Sunt confruntări grele care necesită o pregătire extrem de serioasă. Mulțumesc antrenorului meu Andrei Mircea și tuturor celor din staff-ul meu”, spunea Andrei Stoica imediat după meci.

A fost doar cea mai recentă victorie a sportivului care de mai mulți ani se dovedește de neînvins în competițiile de gen.

La 29 de ani, Andrei Stoica se poate lăuda cu un record greu de atins. Sportivul român a fost neînvins vreme de trei ani, până la confruntarea cu spaniolul Jorge Loren.

De șapte ani, Andrei Stoica face spectacol în ringul de kickboxing, la categoria profesioniști. Stoica și-a câștigat renumele și aprecierea în Europa prin loviturile de KO aplicate din primele minute ale meciurilor.

Pe lângă performanțele sportive, Andrei Stoica este un familist și un om mereu gata să răspundă celor care îi cer ajutorul pentru diverse cauze sociale, motiv pentru care îl considerăm omul de milioane din această săptămână.