Confidenţialitate

Oameni de milioane: Andreea Dora Mag – AUDIO

Anul trecut, peste 850 de alergători au făcut parte din Team HOSPICE la Semimaratonul și Maratonul Bucuresti, dedicând efortul lor celor afectați de un diagnostic necruțător. Cu ajutorul lor, al altor susținători și al numeroșilor voluntari, precum și al multor companii importante, HOSPICE Casa Speranței a strâns peste 100.000 de euro, bani cu care au putut asigura 690 de zile de internare în unitățile cu paturi ale organizației, 2250 de participări în centrele de zi și 1125 de vizite la domiciliul pacienților HOSPICE.

Anul acesta, numărul celor care au intrat în Team Hospice a fost şi mai impresionant. 470 de alergători au participat în Team HOSPICE doar la Maratonul Internațional București. Cu ajutorul lor, organizația a strâns 285.000 de lei pentru finanțarea serviciilor de îngrijire pe care le oferă.

Duminică, în ziua Maratonului Internaţional Bucureşti, am cunoscut-o în direct la Europa FM pe Andreea Dora Mag, din Team Hospice, un om de milioane care a realizat că nu este greu deloc să faci fapte bune. Are 26 de ani, lucrează în domeniul marketingului într-o corporaţie, şi de trei ani de zile aleargă în Team Hospice.

“Prima oară am aflat de HOSPICE în urmă cu aproximativ 3-4 ani, oricum nu cu mult înainte să încep să alerg pentru cauza lor, de care am aflat de la o persoană cu suflet mare care era voluntar în cadrul HOSPICE şi cu care colaboram, pe partea de job, la momentul respectiv”, îşi aminteşte Andreea Dora Mag.

În urmă cu trei ani a participat la cursa populară, pentru ca anul acesta să alerge în proba de semimaraton, de 21 de kilometri.

Dar ea a realizat că nu doar kilometri alergaţi pot fi de ajutor, aşa că a gândit propriul maraton, al dulciurilor, alături de colegii de birou. Despre aceasta idee şi cum s-a implicat Andreea în strângerea de fonduri pentru a susţine activitatea HOSPICE Casa Speranței în interviul din emsiunea O dimineaţă de milioane:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.