Confidenţialitate

Oameni de milioane: Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au Talent 2021 | VIDEO

Părinții ei au descoperit că îi plăcea foarte mult să cânte. Auzea linia melodică de două ori și o învăța, o reproducea imediat. De la 5 ani au dus-o la canto, apoi imediat a început să meargă la festivaluri. S-a tot antrenat, a ajuns la școala de muzică, iar acum este marea câștigătoare Românii au Talent.

Ana-Maria Mărgean a descoperit arta ventrilociei de 2 ani, de pe Youtube. De 1 an a luat în serios această artă și a început să lucreze pentru pasiunea ei cu Crina Svobodă. Prima ei păpușă a fost Dragonul Cerasela, o marionetă pe care o avea de la unul dintre frățiorii ei.

La PRO TV, Ana-Maria Mărgean a arătat că a învățat rapid arta ventrilociei. A participat la multe evenimente de canto, dar cu Lizzie a fost prima apariție la Românii au Talent.

Ana-Maria Mărgean a primit golden buzz în audiții de la Andra. Ea a fost însoțită de păpușa Lizzie, în această etapă. Apoi, Ana-Maria Mărgean a venit în semifinale cu o altă păpușă, bunica lui Lizzie, tanti Stela.

În semifinalele Românii au Talent, Ana-Maria Mărgean a fost votată de public și s-a calificat în finală, pe care a reușit să o câștige în urmă cu o săptămână.  La Europa FM, omul de milioane Ana-Maria Mărgean  ne spune cum a fost drumul de la vis la realitate și ce vrea să facă după ce a câștigat Românii au Talent:

FOTO: PRO TV