Confidenţialitate

O treime dintre românii care merg la CE de fotbal din Franța și-au luat pachete turistice în rate

Peste o treime dintre românii care merg în Franța pentru meciurile naționale de fotbal și-au cumpărat pachetele turistice în rate, arată datele celei mai mari agenții de turism online de la noi.

Costul total al unui pachet care include bilete la meciurile României din grupe, biletul de avion, transferurile și cazarea 11 nopți se ridică la peste 2.000 de euro.

 

În aceste condiții, suporterii echipei naţionale de fotbal a României fac eforturi financiare pentru a fi alături de tricolori la toate cele trei meciuri din grupe. Mai mult de o treime dintre ei au plătit deplasarea în Franța în două sau trei rate.

Studiul mai arată că aproape jumătate dintre microbiştii care au cumpărat pachete turistice, dar şi bilete la meciurile României, au optat pentru partida din deschiderea competiţiei, pe 10 iunie, dintre țara-gazdă și naționala noastră.

Din totalul românilor care şi-au achiziţionat pachete turistice pentru meciurile de la Euro 2016, 15 la sută sunt femei, conform sursei citate.

Pachetele disponibile includ biletul de avion, cazarea şi transferurile de la aeroport la hotel, dar şi de la hotel la stadion şi înapoi.