O singură petrecere în aer liber, de Revelion, în București

Petrecerea de Revelion organizată de primăria sectorului 3 în Parcul Titan va începe de la 19.30, cu demonstrații de dans popular.

Pe scenă vor urca Ansamblul Rapsodia Carpaților, Siviu Biriș și Taraful București. Printre invitați se mai află Ducu Bertzi&friends, Proconsul, Andra, Grasu XXL sau Hara. Trecerea în Noul an va fi marcată prin focuri de artificii. De altfel, firma organizatoare este singura din București care a cerut aviz de la Inspectoratul pentru Situații  de Urgență București-Ilfov, pentru acest spectacol.

În anii trecuți, primăriile de sector se întreceau în organizarea concertelor de Revelion, iar primăria generală marca trecerea în noul an printr-o petrecere cu focuri de artificii,în Piața Constituției.

Edilii Capitalei explicau, în urmă cu câteva luni, că banii pentru organizarea Revelionului i-au dat RADET.

Nici în localurile din centrul vechi al Capitalei nu mai sunt organizate atât de multe petreceri ca în anii trecuți, după ce barurile și restaurantele care nu aveau aviz de la pompieri și-au închis porțile.

Așa că pentru mulți dintre cei care au rămas în București, de Revelion, cea mai bună soluție rămâne petrecerea organizată acasă, alături de prieteni și familie.