Confidenţialitate

O rachetă rusească a căzut în Republica Moldova, după ce a fost doborâtă de armata ucraineană

O rachetă ce aparține forțelor rusești a căzut, luni dimineață, în Republica Moldova, după ce a fost doborâtă de de armata ucraineană. În urma exploziei, mai multe ferestre a caselor dintr-un sat aflat în apropiere au fost distruse.

Ferestrele caselor dintr-un sat moldovenesc au fost distruse, luni dimineață, după ce o rachetă rusească a fost doborâtă în apropiere, notează G4Media, care citează un comunicat al Ministerului de Interne de la Chișinău.

Racheta rusească a fost doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean și a căzut în extremitatea de nord a satului Naslavcea din Republica Moldova. Satul se află la granița cu Ucraina, anunță Ministerul de Interne de la Chișinău într-un comunicat.

Nu au fost înregistrate victime, însă mai multe geamuri ale unor locuințe din Naslavcea au fost sparte ca urmare a exploziei.

Foto: Ministerul de Interne al Republicii Moldova

Citește și: Criza energetică din Republica Moldova se accentuează. Populația este îndemnată să reducă consumul, iar Guvernul a dat un exemplu: A ținut ședința cu luminile stinse | VIDEO