O persoană a fost ucisă şi trei rănite, la un concert al rapperul T.I.

O persoană a fost ucisă şi trei rănite la un concert pe care rapperul T.I. îl susţinea, miercuri, la Irving Plaza din New York, informează nytimes.com.

Patru persoane, trei bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 26 şi 34 de ani, au fost împuşcate, miercuri noapte, în jurul orei 22.00 (ora locală), în timpul concertului pe care rapperul îl susţinea în Manhattan. Unul dintre bărbaţi a decedat.

În prezent, nu este cunoscut dacă a fost vorba de un singur trăgător şi nici dacă au fost făcute arestări.

Rapperul T.I. se pregătea să urce pe scenă, în momentul în care au fost auzite împuşcăturile. Un student aflat la fata locului a spus: ”După primele împuşcături, am văzut lumea începând să fugă”. Potrivit martorilor, în clubul din New York se aflau aproximativ 1.000 de persoane.

T.I., pe numele său real Clifford Harris, este rapper şi actor american, Din 2001, a lansat nouă albume de studio, cu două single-uri pe primul loc în topul Billboard: “Whatever You Like” şi “Live Your Life” (feat. Rihanna). În luna februarie a acestui an, a anunţat lansarea unui nou material discografic, “Dime Trap”. În 2009, a pledat vinovat pentru trei capete de acuzare, privind posesia de arme, şi a fost condamnat la 1 an şi 1 zi de închisoare, plus 1.000 de ore de muncă în folosul comunităţii.
Foto:Facebook/T.I.