O persoană a fost lovită de metrou, în galeria subterană din stația Piața Romană

O persoană a fost lovită, joi, de o garnitură de metrou, la aproximativ 50 metri de peron, în galeria subterană din stația Piața Romană, anunță ISU București-Ilfov. Echipajele de salvare încă nu au ajuns la victimă. Metrorex transmite că ar putea fi vorba de o tentativă de suicid.

La fața locului se află salvatorii și polițiștii, care iau măsuri pentru extragerea persoanei și stabilirea contextului în care s-a produs evenimentul.

„Metrorex informează că, astăzi, 03.01.2019, începând 15:00, circulația Circulația trenurilor de metrou este reorganizată pe Magistrala 2 de metrou”, transmtie compania.

„Reorganizarea este făcută ca urmare a lovirii unei persoane de către un tren de metrou, posibila tentativa de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul. La fața locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât și Salvatarii Metrou pentru a acorda primul ajutor”, potrivit Metrorex care precizează că între Piața Universității și Piața Victoriei a fost scoasă de sub tensiune magistrala pentru a se putea interveni pe linie.

Astfel, trenurile circulă între Universitate și stația Berceni, precum și între Piața Victoriei și Pipera.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS