O nouă săptămână, noi şanse pentru un iPhone 7 Plus în Deşteptarea

Şi în această săptămână puteţi câştiga simplu, în Deşteptarea, la Europa FM, unul dintre cele mai dorite gadgeturi lansate în acest an: noul iPhone 7 Plus.

După ce am dat primul iPhone 7 Plus în Deşteptarea, ne pregătim să îl dăm pe următorul unui ascultător Europa FM.

Caută în paginile europafm.ro codul zilnic și înscrie-te la concurs. Ascultă apoi Deșteptarea, cu Vlad Petreanu și George Zafiu, și află dacă ești printre primii români care vor avea noul iPhone 7 Plus!

În paginile site-ului europafm.ro, în articolele de pe site și în paginile emisiunilor de la Europa FM, poți întâlni oricând codul care te poate ajuta să intri în concurs. Codul este valabil doar în ziua afişării lui pe site-ul europafm.ro, la miezul nopţii fiind afişat un nou cod de concurs.

După ce ai găsit codul pe europafm.ro, te poţi înscrie la concurs exclusiv prin SMS. Numărul scurt pentru înscrieri este taxat normal.

Atenţie: în cazul în care aveţi mesaje incluse în abonament, vă rugăm verificaţi oferta operatorului pentru că mesajele trimise spre un număr scurt ar putea fi taxabile, conform planului tarifar pe care îl aveţi activat.

Informaţii suplimentare despre concurs şi regulamentul complet, în pagina specială:  Câștigă în Deșteptarea noul iPhone 7 Plus