O nouă piesă pentru sărbători de la Mariah Carey – ”The Star” – VIDEOCLIP

Mariah Carey a lansat joi videoclipul piesei ”The Star”, o poveste pentru perioada sărbătorilor de iarnă prin care artista continuă tradiția pieselor de succes pe care le-a promovat în preajma Crăciunului.

Piesa face parte din coloana sonoră a filmului ”The Star”. Animația urmărește povestea măgarului Bo și a prietenilor săi, în timp ce devin eroii anonimi ai primului Crăciun. Bo, un măgar mic și curajos, visează la o viață dincolo de munca sa zilnică de la moara din sat. Într-o zi, el își găsește curajul de a se elibera și în cele din urmă pornește în aventura viselor sale. În călătoria sa, el face echipă cu Ruth, o oaie drăgălașă care și-a pierdut turma și Dave, un porumbel cu aspirații înalte.

Împreună cu trei cămile sarcastice și unele animale excentrice, Bo și noii lui prieteni urmează „Steaua” și devin eroii neobișnuiți în cea mai bună poveste relatată vreodată – primul Crăciun. Plini de entuziasm și determinare, Bo și prietenii săi se vor confrunta cu cele mai dificile provocări pentru a-și îndeplini visul.