O mașină căzută ieri, în Dunăre, la Brăila, este de negăsit

Scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență caută autovehiculul dispărut de aproape 24 de ore.

Scufundarea mașinii în Dunăre a fost anunțată ieri, imediat după orele prânzului, la 112, de un brăilean, care a și filmat momentul în care autovehiculul era înghițit de apele fluviului.

La locul incidentului s-au deplasat echipele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Poliției din Brăila, care au început căutările.

Pe mal, în locul indicat de bărbatul care a alertat autoritățile, a fost găsită doar o roată de rezervă.

Nici filmarea pusă la dispoziția poliției nu dă prea multe indicii despre mașina scufundată în Dunăre, fiindcă imaginile surprinse de cameramanul amator sunt exact din momentul în care autovehiculul dispărea sub apă.

Scafandrii brăileni au căutat mașina ieri, câteva ore bune, până la lăsarea întunericului, când s-a întețit și vântul. Fără nici un rezultat, însă.

Din motive de securitate, căutările au fost oprite pe timpul nopții. În această dimineață, scafandrii au intrat din nou în Dunăre.

ISU Brăila a apelat și la ajutorul unei firme private, care a adus în zona de căutare un sonar performant și un magnet de putere. Deocamdată, mașina este de negăsit. Nu se știe dacă era cineva în mașină sau nu și nici alte date despre autovehiculul înghițit de Dunăre, pentru că nimeni nu a reclamat la Poliție dispariția acestuia.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS