Confidenţialitate

O fetiță născută cu o singură mână are o legătură specială cu cățelușa ei, care are doar trei membre – FOTO

Poze cu Ellie Page, o fetiţă care s-a născut fără mâna stângă, şi căţeluşa ei, Snowy, căreia îi lipseşte de asemenea un membru, au înduioşat internetul.

Ellie Page şi Snowy sunt cele mai bune prietene. Cele două trăiesc aceeaşi experienţă, ele fiind lipsite de un membru. Brooke, mama lui Ellie, spune că cele două sunt foarte ataşate una de cealaltă şi vor deveni şi mai apropiate cu timpul.

Fetiţa, în vârstă de 1 an, care suferă de sindromul benzilor amniotice, s-a născut fără mâna stângă şi se pare că şi-a găsit sufletul pereche într-o cățelușă din rasele Staffordshire Bull Terrier şi Boston Terrier, tot în vârstă de 1 an, care s-a născut, la rândul său, doar cu trei membre.

Mama fetiţei a declarat pentru Daily Mail că atunci când a văzut-o pe căţeluşa Snowy, a ştiut că este perfectă pentru această familie. “Inima mea a tresărit când am văzut-o pe internet. Ştiam că va fi perfectă pentru Ella. Au aceeaşi vârstă şi amândouă au o viaţă lungă de prietenie în faţă. Ştiu că Snowy îi va da Ellei încrederea de care are nevoie în timp ce va creşte.”

Snowy a fost luată de către familie tocmai din Queensland. Ea s-a acomodat rapid în familie alături cei doi părinţi, de Ellie, dar şi de fratele micuţei, Blake, în vârstă de 3 ani. “Sunt doar recunoscătoare că am putut să îi ofer acest căţel. Abia aştept să devină şi mai apropiate. Nu mulţi pot să facă acest lucru pentru copilul lor, aşadar suntem foarte fericiţi că o avem pe Snowy.”

Ella-Peggie-born-with-only-one-arm-and-her-three-legged-puppy-Snowy (1)

Ella-Peggie-born-with-only-one-arm-and-her-three-legged-puppy-Snowy (2)

Cele două prietene au și o pagină de Facebook intitulată „Escapadele Ellei și ale lui Snowy”, unde oricine le poate urmări povestea.

FOTO: Facebook