O fetiţă de 12 ani a încercat să iasă din ţară cu buletinul surorii ei, de 21 de ani

O fetiţă de 12 ani a încercat, în noaptea de miercuri spre joi, să iasă din ţară prin Vama Nădlac cu buletinul surorii ei, în vârstă de 21 de ani, sfătuită de cumnatul ei să recurgă la această metodă deoarece dorea să ajungă în Germania la părinţi.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în noaptea de miercuri spre joi, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Dragoş C., în vârstă de 27 de ani, însoţit de o fată care s-a legitimat cu o carte de identitate românească.

Poliţiştii de frontieră au constatat că fetiţa nu este una şi aceeaşi cu cea din buletin, motiv pentru care cei doi au fost conduși la sediul Punctului de Trecere a Frontierei.

Poliţiştii au stabilit că fetiţa are doar 12 ani, iar buletinul aparținea surorii ei, în vârstă de 21 ani. Fetiţa a recurs la această metodă, sfătuită de Dragoş C, cumnatul ei, deoarece dorea să ajungă în Germania la părinţi.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea, complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea prin atribuirea unei identităţi reale a altei persoane.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS