O femeie a murit, zeci de oameni au fost răniți, copaci smulși de vânt, mașini avariate în urma vijeliilor

O femeie a murit în Brăila după ce un copac a căzut peste ea, iar in Galaţi, zece oameni au fost răniţi ieri de copaci sau crengi rupte de vântul puternic. In plus, tot in Galati, peste 130 de copaci au fost doborâţi de vant.

O femeie a murit aseară, după ce un copac a căzut peste ea în staţiunea Lacu Sărat din judeţul Brăila, iar alte trei persoane au fost rănite. Tot in Braila, peste 500 de copaci au fost doborâţi de vântul puternic, iar 21 de autoturisme au fost avariate după ce crengi mari sau arbori au căzut peste ele în timpul vijeliei.

Şi la Galaţi, zece oameni au ajuns la spital după ce au fost răniţi de copaci sau crengi rupte de vântul puternic. Cinci străzi au fost blocate, o casă, cinci maşini şi mai multe garduri au fost avariate. De asemenea, din cauza vântului puternic un stâlp pentru liniile de troleibuz a căzut.
Vijeliile au creat probleme şi în Capitală, unde circulaţia tramvaiului 41 a fost blocată timp de mai bine de două ore, mai multe copaci s-au prăbuşit, iar în unele zone s-au defectat semafoarele.

Ploile torentiale, vantul si vijeliile au creat probleme si in judetul Maramures.

In statiunea Borșa un un echipaj de pompieri și unul de prim ajutor S.M.U.R.D. impreuna cu salvamontisti au actionat pentru a salva mai multe persoane blocate in telescaun ca urmare a opririi alimentarii cu energie electrica.
Probleme au fost si in pasul Gutai pe drumul national 18 Baia Mare – Sighetu Marmatiei unde de asemenea, copacii au cazut si au blocat drumul.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS