Confidenţialitate

O femeie a murit în Arestul Poliției Capitalei

O femeie de 31 de ani a murit vineri dimineaţa, în timp ce se afla în arest preventiv la Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

“În această dimineaţă, la ora 5,45, o persoană aflată în regim de arest preventiv i-a sesizat pe poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu că femeia care se afla în aceeaşi cameră cu ea se simte rău şi că a încercat să se dea jos din pat, dar a căzut la loc. Un angajat al personalului medical a sosit la ora 5,47 şi după o scurtă evaluare a apelat serviciul 112”, potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei.

Imediat după ora 6,00 a sosit primul echipaj SMURD, care după efectuarea investigaţiilor primare a hotărât să solicite o altă ambulanţă, cu medic, pentru manevre specifice de resuscitare. La ora 6,22 a sosit cea de a doua ambulanţă, care a ajuns la pacientă, precizează sursa citată.

“Au fost efectuate manevre de resuscitare, dar în jurul orei 7,00 a fost constatat decesul. Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri în vederea stabilirii contextului în care s-a produs decesul. Persoana de 31 de ani era cunoscută consumatoare de substanţe stupefiante şi se afla încarcerată din data de 30 mai sub acuzaţia de furt calificat”, arată Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.