Confidenţialitate

O cursă Blue Air de pe ruta București – Stuttgart a aterizat de urgență, după ce un pasager român a bătut o stewardesă – VIDEO

Blue Air confirmă incidentul produs vineri dimineață. O cursă Blue Air de pe ruta București – Stuttgart a aterizat de urgență, vineri dimineață, la Viena, după ce un pasager român a bătut o stewardesă

„Zborul Blue Air 0B129 care a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locală 7:21 cu destinația Stuttgart a fost direcționat pe Aeroportul Internațional Viena ca urmare a unui pasager agresiv.

Pentru siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificată la Viena. Pasagerul a fost reținut, iar în acest moment se află în custodia autorităților austriece. De asemenea, conform procedurilor standard, o ambulanță a fost trimisă la aeronavă.

Compania Blue Air își cere scuze față de pasageri pentru întârziere. Ca urmare a acestei situații, zborul programat să aterizeze la Stuttgart la ora locală 8:25 a avut o întârziere de aproximativ o oră față de orarul de zbor inițial. Afectat de această situație este și segmentul de zbor Stuttgart – Sibiu, care va fi, de asemenea, operat cu întârziere”, se arată în comunicatul companiei.

Un pasager a filmat momentul în care polițiștii au preluat persoana agresivă, la aterizarea pe aeroportul din Viena.