Confidenţialitate

O bucată de asfalt s-a surpat într-o parcare din Râmnicu Sărat, o maşină a căzut în groapa formată

O bucată de asfalt s-a surpat într-o parcare din Râmnicu Sărat, iar o maşină a căzut în groapa formată, traficul rutier în centrul oraşului, pe unde trece DN 2 (E85), fiind deviat pe străzi secundare.

Asfaltul s-ar fi surpat în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3.00.

”O parte din parcarea adiacentă a drumului european s-a asuprat şi a înghiţit o maşină. Am pus zona în siguranţă, am deviat circulaţia pe un sens. Se lucrează pentru a fi scoasă maşina fără să fie deteriorată”, a declarat, pentru News.ro primarul din Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan, care a precizat că autoturismul căzut în groapă nu are avarii semnificative.

El a mai spus că în zonă urmează să ajungă angajaţi de la Muzeul Judeţean Buzău, în condiţiile în care Râmnicu Sărat este un oraş traversat de mai multe tuneluri.

”E un oraş vechi. Se cunoaşte că e traversat de mai multe rânduri de tuneluri. Se pare că o boltă a unui tunel a cedat, dar e permatur să facem supoziţii. Pe parcursul zilei vom avea date certe şi se va stabili dacă este vorba despre o valoare arheologică a zonei”, a mai afirmat primarul.

Cârjan a menţionat că miercuri seară în apropierea craterului mai era o maşină care a fost însă mutată din zonă.

În prezent, traficul rutier prin centrul municipiului Râmnicu Sărat, pe DN2 (E85) Focşani – Buzău, a fost reluat, după ce fusese deviat pe străzi secundare aproape o oră.

Sursa foto: stiridebuzau