Confidenţialitate

O braziliancă a dat 90.000 de dolari pentru un sărut cu Ricky Martin – VIDEO

O femeie de afaceri din Brazilia și-a dobândit, contra sumei de 90.000 de dolari, dreptul de a se săruta cu cântărețul portorican Ricky Martin, la o gală benefică organizată, la sfârșitul săptămânii trecute, la Sao Paolo, de Fundația Americană de Cercetări pentru combaterea SIDA, potrivit Huffington Post.

Fericita câștigătoare a sărutului scos la licitație a fost Ana Paola Diniz, deținătoarea unui salon de frumusețe pentru mascote, iar momentul ei de tandrețe cu muzicianul de 44 de ani a fost imortalizat în fotografii care s-au răspândit repede pe internet.

Doamna respectivă se pare că nu a fost câtuși de puțin deranjată de faptul că starul a profitat de această acțiune umanitară pentru a-și prezenta public noua iubire: Jwan Yosef, un artist plastic de origine siriană, cu 12 ani mai tânăr decât el.

La eveniment au participat mai multe celebrități, cum ar fi fotomodelele Kate Moss și Naomi Campbell, fotbalistul Ronaldo sau Victoria Beckham, dar nimeni nu a reușit să umbrească noul cuplu de îndrăgostiți, comentează Huffington Post.