Confidenţialitate

O asociație strânge computere de la persoane fizice și firme, le recondiționează și le donează copiilor bolnavi. Următorii beneficiari, de la Marie Curie

La Spitalul Marie Curie din București vor ajunge miercuri mai multe computere care îi vor ajuta pe copiii bolnavi de cancer să-și facă temele și să țină pasul cu lecțiile predate la școală.

George Pușcaș, președintele Asociației ETI PC, inițiatorul campaniei:

„Preluăm de la firme și persoane fizice echipamente defecte, le reparăm și apoi le donăm copiilor. La Marie Curie este o secție de oncologie care are grijă de copii pe termen lung, sunt internați cu lunile și în acest scop au făcut o școală în curtea spitalului. Noi, ca asociație, o să mergem să donăm echipamente, calculatoare, laptopuri, pentru a-i ajuta cu acest lucru.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Calculatoarele care ajung la copiii bolnavi sau săraci sunt făcute din echipamente vechi, donate de firme sau de persoane fizice, printre care Europa FM, Alten Delivery, Atos Romania, Sustainalitycs/Morningstar, precum si persoane fizice, mai spune George Pușcaș:

„Nouă ne donează foarte mult și persoanele fizice care vin cu 1-2 echipamente, sunt firme mici care ne donează o flotă de 10-20 de calculatoare sau laptopuri, sunt firme care ne-au donat undeva de ordinul sutelor. O parte din echipamentele donate au fost și din partea Europa FM, am primit o donație cu multe echipamente pe care le-am completat cu ce aveam noi ca să facem unele funcționale ca să le putem dona.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Dacă ai un calculator, un laptop, o tabletă, un monitor, o imprimantă, sau piese din ele, mai vechi, pe care nu le mai folosești, chiar dacă nu mai funcționează, donează-le și ele vor ajunge să fie de folos unui copil.

Foto: Facebook / Edi PC