O adolescentă din Pitești îl acuză pe tatăl său că a tuns-o cu forța

Fiica unui afacerist din Piteşti a depus plângere la Poliţie împotriva tatălui şi a cerut protecţie din partea autorităţilor.

Fata îşi acuza tatăl de agresiune şi mutilare după ce acesta ar fi tuns-o cu forţa şi ar fi bătut-o.

La rândul său, tatăl tinerei susţine că el doar a certat-o dupa ce a aflat că nu merge la şcoală.

 

Împotriva afaceristuluidin Piteşti există  plângere la poliţie  depusă de cadrele didactice de la şcoala la care învaţă fiica acestuia după ce  profesorii au vazut că fata are vânătăi pe faţă şi  pe corp dar şi părul ras.

Şi la Judecătoria Piteşti există o cerere de protecţie prin care tânara  solicită să i se interzică tatălui ei să se  apropie la mai mult de 150 de ea.

De partea cealaltă acuzatul susţine că nu el este cel care a lovit-o pe fată şi că el doar a certat-o din cauza numeroaselor absenţe de la şcoală.

În prezent tânară nu mai locuieşte cu părinţii ei şi aşteaptă termenul de judecată a cererii de protecţie.

Ea recunoaşte că are foarte multe absenţe nemotivate din cauza cărora a fost agresată însă susţine că nu  e pentru prima dată când este bătută  chiar de tatăl ei, dar fiind mionoră până acum nu a putut reacţiona în niciun fel.

Tînăra a depus la dosar şi un certificat medico-legal, din care reiese că, pe 21 martie, cînd a fost examinată, avea lovituri la cap, echimoze pe faţă, pe mîini,  pe picioare şi alte  leziuni produse prin lovire cu şi de corp dur.

Cazul ei se află în cercetare .

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS