Numeroși români au luat cu asalt pagina de Facebook a sportivei Elise Mertens pentru a-i aduce injurii, după meciul câștigat în fața Simonei Halep

Sute de români au luat cu asalt pagina de Facebook a sportivei Elise Mertens, după meciul câștigat în fața Simonei Halep, pentru a-i aduce injurii. De altfel, reacțiile negative pe Facebook la postările despre succesul sportivei vin aproape exclusiv din partea românilor.

” Nota 10 la actorie, la tenis ești de 7..8 joacă cinstit, Universul se poate să-ți îndeplinească dorința ta din timpul setului 2 cînd ERAI KO și ai apelat să trișezi invocând probleme medicale pentru a scoate din mână oponenta, bravo ai reușit, același lucru l-a făcut și Wozniacki și vezi unde este acum în clasament și de ce?

Universul va lucra în favoarea ta pentru îndeplinirea dorinței tale pe care ai propagat-o în timpul în care ai jucat teatru voi fi primul care te va felicita cînd vei juca cinstit. Respectă corectitudinea din acest sport alb și nu îngroșa gașca trișorilor”, comentează un român pe pagina de Facebook a sportivei Elise Mertens.

”Simona este câştigătoarea în acest meci nu tu”, scrie o altă persoană.

Sâmbătă,  Simona Halep a pierdut finala turneului de la Doha.

Ea a învinsă greu, cu 6-3, 4-6, 3-6, de belgianca Elise Mertens, a 21-a în ierarhia mondială.

Începând de luni, Simona Halep va urca pe locul al doilea mondial, peste cehoaica Petra Kvitova și devansată doar de japoneza Naomi Osaka.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS