Noul sezon ”Orange Is The New Black”, publicat ilegal pe internet înainte de premieră

Hackerul care a intrat ilegal în posesia celui de-al cincilea sezon al serialului ”Orange is the new Black” s-a ținut de cuvânt și a publicat pe net noua serie.

El a cerut o răscumpărare de la platforma pentru a nu publica serialul, dar cum nu a primit niciun ban, a făcut publice primele 10 episoade.

Premiera oficială a celui de-al cincilea sezon ”Orange is the new black” e programată pe 9 iunie, dar episoadele au ajuns deja pe net.

Hackerul susținea săptămâna trecută că a intrat în posesia a 10 episoade din noul sezon al serialului ”Orange Is The New Black”.

A reușit acest lucru după ce a spart serverele serverelor administrate de un studio de post-producţie.

Imediat, a cerut platformei de streaming video Netflix să îi plătească o răscumpărare, dar compania nu i-a plătit suma de bani cerută, așa că hackerul a publicat episoadele pe internet.

În replică, Netflix s-a rezumat la a transmite că ”autorităţile şi poliţia investighează această breşă de securitate”, iar la anchetă participă și FBI.

Al cincilea sezon al serialului ”Orange Is The New Black” va avea premiera oficială pe 9 iunie, dar revista Variety relatează că data ar putea fi devansată din cauza acestui atac cibernetic.

Hackerul susține că a furat şi alte producţii TV ce urmează să fie lansate de posturile ABC, Fox, National Geographic şi IFC.

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS