Noul OPEL COMBO, mașina care pune în mișcare afacerile de succes (P)

Cu o versatilitate inegalabilă, inovații, sisteme de siguranță avansate și motoare cu consum redus de carburant, noul Combo este partenerul de afaceri mult-așteptat.

Încăpător, versatile și cu tehnologii care ușurează orice deplasare, nu întâmplător Combo Cargo  este International Van of the Year 2019.  Multimedia Navi Pro cu sistem avansat de comandă vocală și sistem integral de navigație te conduce la destinație fără stres.

Trebuie doar să-ți alegi destinația și să lași sistemul de navigație prin satelit să stabilească traseul. Pentru că afacerile de success presupun să fii mereu pe drumuri, sistemul de încărcare wireless al modelului Combo Cargo îți oferă posibilitatea de a-ți încărca telefonul în orice moment în timpul deplasării, fără a avea nevoie de cabluri.

Iar pentru drumurile lungi, Combo Cargo nu este doar un partener de încredere, ci și un companion excelent.

Sistemul avansat Multimedia Navi Pro e complet compatibil cu Apple CarPlay™ și Android Auto™, permițându-ți să conectezi două smartphone-uri concomitent la ecranul tactil de 8″. Totul simplu de utilizat, astfel încât să te poți concentra la drum și afaceri.

Echipa va îndrăgi noul partener de drum. Frânarea automată de urgență cu detectarea pietonilor avertizează privind eventuale coliziuni cu un pieton sau alt autovehicul. Dacă șoferul nu ia nicio măsură, frânează automat. Asistentul pentru menținerea benzii de circulație avertizează șoferul prin avertizări de depășire și corectează ușor traiectoria când Combo începe să părăsească banda brusc.

În plus, funcția de avertizare în caz de somnolență analizează stilul de conducere pentru a sesiza semnele de oboseală a șoferului. O serie de avertizări sfătuiesc șoferul să ia măsuri.

În dotarea opțională, Combo Cargo poate fi însoțit și de sistemul avansat de protecție laterală cu 12 senzori. Acesta semnalează obstacole ce pot fi invizibile la virajele cu viteză mică, prin avertizări vizuale și sonore pe ecranul infotainment.

Tempomatul automat menține viteza dorită între 30 și 160 km/h și frânează sau accelerează pentru a menține distanța setată față de autovehiculul din față, asigurând relaxare și siguranță.

Cu o lungime maximă de încărcare de 3090 mm2 impresionantă, modelul Cargo este compact la exterior, dar extrem de spațios la interior.

 Opel Combo Cargo vine inclusiv în versiunea cu ampatament lung Combo XL sau crew van pentru până la 5 persoane.

Nicioun detaliu nu este omis! Echipează modelul Combo Cargo cu o transmisie manuală cu 5 sau 6 trepte cu funcționare uniformă sau cu o transmisie sofisticată automată cu 8 trepte: alegerea îți aparține.

Iar pentru că Opel este partenerul de încredere cu care să pornești la drum, beneficiezi și de un drive test extins la 48 de ore, pentru care te poți inscrie deja pe opel.ro și la toți dealerii Opel.

Mai multe informații despre modelele Opel Combo Cargo și Opel Combo Life, în clipurile video:

Opel Combo Cargo

Opel Combo Life

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS