Nou raport medical in privinta starii de sanatate a sefului CJ Constanta, Nicusor Constantinescu

Documentul este semnat de un medic generalist român de la o clinică din New York.

Consiliul Județean Constanța a prezentat un nou raport medical privind starea de sănătate a șefului instituției, Nicușor Constantinescu.

În acest raport, doctorul Șerban L. Cocioabă, medic generalist la Clinica Medical Metamorphosis din New York, notează că nu recomandă transportarea lui Nicușor Constantinescu în România. Acest lucru i-ar pune în pericol viața pacientului și poate anula toate eforturile medicale făcute până acum pentru salvarea vieții acestuia.

Toate documentele medicale privind starea de sănătate a lui Nicușor Constantinescu sunt autentificate prin Apostila Convenției de la Haga, aceasta garantând recunoașterea lor oficială prin lege.

Actele, în original, vor ajunge astăzi, în România.

Pe 23 iunie, Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă a lui Nicuşor Constantinescu pentru că nu a revenit în ţară după ce a fost operat în Statele Unite. Șeful CJ Constanța a fost trimis în judecată în aprilie pentru abuz în serviciu pentru că din 2009 până în 2013 nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.

Într-un alt dosar, Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată în luna mai pentru că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi.