Confidenţialitate

Nou bilanț al busculadei de la Torino: Peste 1.000 de răniți – VIDEO

Poliţia italiană a crescut bilanțul celor care au avut nevoie de îngrijiri medicale după busculada de la Torino, din piaţa San Carlo, la peste 1.000 de persoane. Presa italiană scrie că un copil de trei ani a fost dat dispărut de părinţi.

Totul s-a întamplat în timpul meciului Juventus – Real Madrid, din finala Ligii Campionilor.

Iniţial s-au anunţat 200 de răniţi, iar apoi bilanţul a fost ridicat la 600.

Un băieţel are un traumastism cranian şi toracic şi se află internat în stare gravă la spitalul Regina Margherita din Torino. Incidentele au avut loc în piaţa San Carlo, în centrul oraşului Torino, unde fanii urmăreau finala pe ecrane uriaşe.

Nu este clar însă ce a provocat busculada, pentru că presa vobește despre incidente  diferite: o ipoteză ar fi aceea că un fan ar fi țipat că la locul adunării ar fi amplasată o bombă, astfel că oamenii au început să fugă în diverse direcţii. O altă ipoteză este că prăbuşirea unei balustrade care ducea la o parcarea subterană ar fi provocat haosul de la Torino.

Formaţia spaniolă Real Madrid a învins, sâmbătă, la Cardifff, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa italiană Juventus Torino, şi a câştigat Liga Campionilor pentru a 12-a oară în istoria sa şi a doua oară consecutiv.