Noiva do Cordeiro, oraşul locuit doar de femei în căutare de dragoste

În localitatea Noiva do Cordeiro din sud-estul Braziliei, trăiesc peste 600 de femei. Unele dintre ele sunt căsătorite, dar soţii lor trebuie să trăiască şi să lucreze în altă parte, scrie Daily Mail.

În această comunitate rurală, femeile se află la conducere şi au propriul set de reguli. Femeile care sunt căsătorite şi au familii trebuie să-şi trimită soţii şi fii care au împlinit 18 ani să lucreze departe de casă, putând să se întoarcă doar în weekend.

„Oraşul nostru e mai frumos, mai organizat şi mult mai armonios cu femeile la conducere”, spune Rosalee Fernandes pentru Daily Mail.

„Împărţim totul, chiar şi pământul pe care-l muncim. Nimeni nu se află în competiţie cu nimeni. Ne strângem să ne uităm la telenovele, ne împrumutăm haine şi ne vopsim unghiile”, a explicat aceasta.

Problema este că este dificil de găsit un bărbat singur care să nu fie rudă sau căsătorit deja cu o vecină. „Toate visăm să ne îndrăgostim şi să ne căsătorim. Dar ne place să trăim aici şi nu vrem să fim nevoite să plecăm din oraş pentru a putea găsi un soţ”, a spus o altă localnică, Nelma Fernandes.

Astfel, comunitatea de femei invită bărbaţii să li se alăture, cu o singură condiţie. „Trebuie să-şi dea acordul să facă ceea ce spunem şi să trăiască după regulile noastre”.

Foto: Facebook/ Noiva do Cordeiro