Noi dezvaluiri in cazul judecatorului Stan Mustata, trimis in judecata de procurorii DNA pentru fapte de coruptie

Magistratul lua la pachet inclusiv mâncarea comandată de un alt inculpat din dosar și rămasă neconsumată. O dată a folosit chiar și o pungă luată de la gunoi.

Procurorii anticorupție spun că judecătorul Stan Mustață dorea să beneficieze de toate avantajele rezultate din relația sa cu omul de afaceri Ion Boraciu.

Astfel, anchetatorii au prezentat în rechizitoriu și situațiile în care

Stan Mustaţă lua la pachet inclusiv mâncarea rămasă neconsumtă după întâlnirile acestuia cu ceilalți inculpați din dosar. De fiecare dată comenzile erau plătite de Ion Boraciu.

În acest sens a fost suprinsă într-un restaurant o discuție ambientală între Stan Mustață și grefierul Mariana Curea.

După ce Ion Boraciu și Alexandru Florian au plecat, judecătorul i-a spus colegei sale de la Curtea de Apel București: ‘Pune şi tu puiu’ ăla’

Mariana Curea a strâns de pe masă toate resturile de mâncare, însă a realizat că nu are o pungă. Stan Mustață găsise însă soluția: «Era aia care se terminase de la cafea, da’ am aruncat-o la gunoi. O iau din gunoi acum…»’

Judecătorul Stan Mustaţă, de la Curtea de Apel Bucureşti, este acuzat că a cerut şi primit bani pentru a da sentințe favorabile în mai multe dosare penale pe care le judeca.