Confidenţialitate

Noi acuzații la adresa lui Andrew Tate: O femeie din Marea Britanie spune că acesta a strâns-o de gât şi a violat-o în 2014 | AUDIO

O femeie din Marea Britanie îl acuză pe Andrew Tate că strâns-o de gât şi a violat-o. Atacul ar fi avut loc în 2014, în Luton, după ce l-a întâlnit într-un club de noapte. Femeia se alătură astfel altor trei britanice care îl dau în judecată pe influencer.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Publicația The Guardian scrie că femeia, care are acum 30 de ani, era la universitate când l-a întâlnit pe Tate. Iniţial, a fost foarte amabil şi fermecător, dar a devenit violent în timp ce faceau sex. Ar fi sufocat-o atât de tare încât tânăra și-a pierdut cunoştinţa, dar – cand și-a revenit în simțiri – el continua actul sexual.

Acum, femeia spune că a hotărât să facă totul public după ce a citit poveştile „altor femei suficient de curajoase”.

„Este mai uşor să vorbeşti atunci când realizezi că nu eşti singura”, adaugă ea.

Acum, tânăra i-a intentat influencerului un proces civil, iar firma de avocatură ce o reprezintă spune că procesul caută „dreptate, responsabilitate şi compensaţii pentru victimele lui Tate”, precum şi să încurajeze „o anchetă penală în Marea Britanie cu privire la ilegalitățile lui Tate”.

În vârstă de 36 de ani, cu cetăţenie britanică, americană și mai mult de 6 milioane de urmăritori pe Twitter, influencerul e în arest la domiciliu în România, unde – alături de fratele său – e acuzat de viol, trafic de persoane şi crimă organizată.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Controversatul Andrew Tate, reținut în România pentru trafic de persoane