NO.MAD Talks – locul unde freelancerii află noutățile contabile

Freelancerii și antreprenorii se întâlnesc luni, 27 ianuarie, la MATER să discute despre noutățile contabile din 2020 și să învețe cum să-și gestioneze eficient bugetul.
NO.MAD Talks – episodul 14 va avea loc la MATER, pe Splaiul Unirii nr. 160, începând cu ora 18.30, și le are ca invitate pe Elena Munteanu, Consilier și planificator financiar, allfinanz și pe Valentina Saygo, Managing Partner, Ask for Accounting.

Evenimentul și-a propus să le ofere antreprenorilor și freelancerilor tehnici eficiente de a-și ține evidența bugetului, de a îi învăța cum să aibă în permanență un cash flow, să facă economii și să învețe care este diferența între banii personali și cei ai business-ului. Conform specialiștilor financiari, freelancerii obișnuiesc să folosească banii business-ului în scopuri personale, lucru care duce de cele mai multe ori la colaps.

Pe lângă partea practică susținută de Elena Munteanu, participanții vor afla și care sunt modificările fiscale pentru 2020 de la Valentina Saygo – ce legi s-au modificat, care sunt actualizările ce trebuie făcute și încotro să se îndrepte dacă vor să-și deschidă un business în 2020.

Pentru participare este necesară rezervarea biletului online și achitarea unei taxe de 35 lei. Mai multe informații despre evenimente sunt disponibile pe pagina de Facebook NO.MAD Talks.

Eveniment susținut de Europa FM.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS