Confidenţialitate

Nicușor Dan vrea să rămână independent în campania pentru alegerile locale din 2024 | AUDIO

Nicușor Dan afirmă că dorește să rămână independent în campania pentru alegerile locale de anul viitor. Edilul general al Capitalei a fost întrebat dacă va da curs propunerii liderului PNL, Nicolae Ciucă, de a intra în tabăra liberală.

Edilul general a spune că dreapta trebuie să aibă un candidat unic la Primăria Bucureștiului, altfel alegerile vor fi câștigate de PSD

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Strategia mea este de a-mi păstra independența și de a solicita sprijinul partidelor de dreapta pentru a nu lăsa PSD-ul în București. În opinia mea, există o singură chestiune: aceeași care a fost în 2020, aceeași care a fost în 2016. Dreapta va avea un candidat unic sau nu. Dacă dreapta va avea candidat unic, va câștiga. Nu va avea candidat unic, va câștiga PSD-ul”, a spus Nicușor Dan.

Vă reamintesc în campania precedentă, Nicușor Dan a fost susținut de PNL pentru fotoliul de primar general al Bucureștiului.

Sursa foto: Facebook / Nicușor Dan

Citește și: Klaus Iohannis va prezenta costurile pentru deplasările făcute cu avionul privat. „Am repus România pe radarul african” | AUDIO