Confidenţialitate

Nicușor Dan, după o întâlnire cu directorii teatrelor, Operei și Circului: ”Îmi doresc să avem din ce în ce mai multe spectacole”

Discuțiile pe marginea bugetului Capitalei pentru 2021 au ajuns la capitolul ”cultura orașului”, iar Nicușor Dan a avut azi întâlniri de lucru, de care s-a arătat încântat, după cum a anunțat pe Facebook.

La întâlnirile de astăzi au participat directorii Teatrelor ”Stela Popescu”, ”Ion Creangă”, ”Excelsior”, ”Tineretului Metropolis”, ”Țăndărică”, ”Teatrul Mic”, ”Teatrul de Comedie”, ”Bulandra”, ”Dramaturgilor Români”, ”Evreiesc”, ”Nottara”, ”Masca”, ”Odeon”, ”Constantin Tănase”, precum și conducerea Operei Comice din București, a Circului și a Centrului Cultural ”Lumina”.

”Sunt unele teatre care funcționează în clădiri improprii, altele care reușesc să se descurce bine în condiții mai grele, dar sunt și instituții care nu reușesc să se organizeze tocmai bine. Am tot respectul pentru artiștii noștri și pentru toți cei care lucrează în teatrele bucureștene, la Operă sau la Circ.

Vom avea mereu în vedere sprijinul pentru acest sector și în timpul mandatului meu îmi doresc să avem din ce în ce mai multe spectacole, din ce în ce mai mulți spectatori, dar și condiții bune pentru cei care își desfășoară munca în acest domeniu”, a declarat primarul Capitalei, Nicușor Dan.

La dezbaterile asupra bugetului Primăriei pentru anul în curs, au fost prezenți și viceprimarii Capitalei, Stelian Bujduveanu și Horia Tomescu, precum și consilieri municipali din cadrul Consiliului General al Municipiului București.

FOTO: PMB